A vásárlás menete

Ha még nem vásárolt nálunk, de szeretne:
Külföldre történő szállítás esetén ne töltse ki a megrendelést, hanem vegye fel a kapcsolatot a kiadóval az info kukac aposztrof.hu e-mail címen.

Válassza ki az Önnek tetsző könyvet, könyveket. Adja meg a kívánt mennyiséget, ellenőrizze a termék árát, majd kattintson a "Kosárba tesz ikonra.
A felugró ablakban válassza ki, hogy tovább vásárol, vagy véglegesíti a rendelését. Utóbbi esetben kattintson a "Kosár tartalmának megjelenítése"  feliratra.
A következő oldalon eldöntheti, hogy regisztrál, vagy fiók létrehozása nélkül vásárol. Ha a regisztrációt választja, kérjük, pontosan töltse ki az adatlapot.
Ha fiók létrehozása nélkül vásárol, akkor kattintson a feliratra, és a felugró ablakban töltse ki az adatlapot. A szállítási címet a későbbiekben módosíthatja.
MPL logoA. 3. pontban válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módot. Webshopunk a Magyar Posta üzleti csomagszállítását veszi igénybe.
Postapontra, Postán maradó vagy csomagautomatába szállítás előre utalással: 990 Ft.  
(A megrendelés beérkezése után e-mailben megadjuk a számlaszámot az utaláshoz.)
Utánvétes csomag Postapontra, Postán maradó vagy csomagautomatába. Díja: 1265 Ft.
Utánvétes csomag belföldre. házhoz szállítással. Díja: 2000 Ft. 

Banki átutalás, házhoz szállítással. Díja: 1700 Ft. (A megrendelés beérkezése után e-mailben megadjuk a számlaszámot az utaláshoz.)
Nem kérek szállítást, érte megyek. Szállítási költség nincs. (Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek. Az átvétel helye: Budapest, 16. kerület, Rákosszentmihály, Rákóczi út 36.)
20 000 Ft értékű rendelés esetén a szállítási díj ingyenes.

A kiválasztás után a "MENTÉS"  feliratra kilikkelve rögzítse a szállítási módot.
A 4. pontban válassza ki a szállítási módhoz értelemszerűen kapcsolódó fizetési módot, és a "MENTÉS feliratra kilikkelve rögzítse.
Az 5. pontban a rendelésre vonatkozó kéréseket továbbíthat felénk.
A "Megrendelés megerősítése"  feliratra kattintva véglegesítse a megrendelését.
Ha sikeres volt a vásárlás, e-mail címére üzenetet kap.
Ha a megrendelés során bármilyen probléma merül fel, akkor egy egyszerű e-mailben is megrendelheti a kiválasztott könyvet.
info kukac aposztrof.hu címre írjon, adja meg a könyv címét, hamarosan választ kap levelére.

Termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatosan forduljon hozzánk bizalommal:
Hetyei László   06 - 30 - 93 14 283          hetyei kukac aposztrof.hu