Tóth Ádám: Fejezetek a német futball történetéből
Eredeti ár: 2.490 Ft
Kedvezmény -60%
Aktuális ár: 1.000 Ft

30 napon belüli legalacsonyabb ár 1000 Ft

168 oldal, 2015

A német labdarúgás egyedülálló történetét mutatja be a könyv egyfajta időutazáson keresztül. Ott lehetünk, amikor megszületik Németországban az a csodálatos játék, amit futballnak hívunk, és természetesen jelen lehetünk akkor is, amikor 139 év múlva két német együttes (a Bayern München és a Borussia Dortmund) vívja a 2013-as Bajnokok Ligája döntőjét. A két pont közötti út hosszú, de maga az utazás a legszórakoztatóbb az egészben. A Bundesliga és az öt legsikeresebb csapatának bemutatása csak élénkítheti ezt az élményt. A könyv második részében a Nationalelf kerül fókuszba, és annak leírása, hogyan érett meg a német válogatott hat világeseményen keresztül arra, hogy a legjobbá válhasson. Emellett a kötet útikalauzként is szolgál a 2014-es világbajnoksághoz.
Az Olvasó választ kap többek között arra is, hogy mi a Bundesliga mint bajnokság legnagyobb erőssége, mi az 50%+1–es szabály, és miként fejlődött a német utánpótlás-nevelés.
A Fejezetek a német futball történetéből izgalmas betekintést nyújt a német labdarúgó-bajnokság és a legsikeresebb csapatainak életébe. Legyen az ember Bundesliga-rajongó, esetleg Nationalelf-szurkoló vagy szimplán csak futballfanatikus, a könyvben megtalálja a számára izgalmas eseményeket. Ez a kötet nem hiányozhat egyetlen labdarúgást szerető ember polcáról sem.